Book stand up til din fest

Book stand up til din fest. Jeg er lige gået i gang hvor jeg er manager i et booking bureau, og af denne grund står jeg for booking af alsidig underholdning. Det vil sige underholdning som book stand up og livemusik. Men det er en kriseramt branche at gøre sig gældende i, og således mangler jeg hele mit netværks håndsrækning. På anden vis vil jeg vist ikke tjene penge nok til at få mad på bordet. Jeg tror, det handler om at få slået sig fast på markedet inden for området m. book livemusik. Den store drøm er, at hver gang en eller anden tænker på eller laver en søgning på Google for eksempel på fx book underholdning, da ligger jeg som øverst på side 1. Til en start skaffede jeg en berøringsflade til temmelig mange kunstnere. Hvor jeg spurgte mig ad, om jeg måtte varetage bookingen af dem som stand up’ere. var jeg ude for nogle, som ikke var interesserede, og således har der været meget opgaver foruden nitter i den indledende fase. Men jeg spurgte den respektive kunstner, om ikke de ville ønske, at det ville være deres kunstner- eller bandnavn, der var på alles læber, såfremt en eller anden udtalte ordene book livemusik. Dette var som regel altid et stærkt argument. På denne måde indkasserede jeg en del artister i hus. Bestandigt vil jeg efterspørge, at du og andre spreder informationen om mit virke samt muligheden for at booke livemusik til alle bekendte. Jeg drømmer jo om være skelsættende som katalysator.