Det er i en by i Jylland, at der netop nu bliver opført nogle spritnye typehuse

Et nyt hus vil min kæreste og mig købe snart. Det er perfekt, at de fremtidige typehuse, ja tilmed træhuse, kommer til at se ud som et sommerhus, for lige siden jeg var barn, har jeg drømt om at få sådan et. Det sted, hvor vi skal bo, vil antageligvis også ligne et typisk sommerhusområde, fordi de nye typehuse skal være magen til hinanden. Husene vil eksempelvis få ens døre & vinduer. Lige nu bliver der opført nogle nye boliger i Nordjylland i en lille by, og der kommer det, som vi kalder typehuse. På grund af at mig og min fyr godt vil flytte fra vores lejlighed, som er i centrum af byen, til et hus væk fra byen, har vi tænkt os at købe et af husene. Smarte træhuse i cedertræ med terrasse + have, bliver det. Jeg glæder mig meget til at skulle leve i et af de omtalte træhuse uden larm, og hvor der er en smule mere plads. Det bliver herudover skønt at få vores egen have, hvilket virkelig er fordelagtig at have om sommeren. Jeg holder meget af at være udendørs, grundet det har jeg længe gået og været ærgerlig over at leve i lejlighed, idet det er varmt. Min fyr, Peter, er allerede startet på at pludre om, at han ikke orker at slå græs, men jeg tror faktisk, at han ligesom jeg selv ser frem til at få en have. Jeg kan godt tage mig af blomsterne og sådan noget. Dét orker han i hvert fald ikke. Hvis han kunne vælge, så skulle vi sandsynligvis overhovedet ikke besidde blomster og den slags feminine pjat.