Det ideelle kostume er essentielt for børnene

Udklædning er det, mit indlæg handler om. Jævnligt handler det om at præsentere de rette fastelavnsudklædning og i år desuden det rette kostume der er fedt til sidste skoledag. Jeg har nemlig en søn, der går i niende kl. og tvillinger (piger), der ikke er ret gamle. Indrømmet, jeg har i en årrække købt professionelt lavede kostumer til fastelavn til børnene, men her i år ville jeg kaste mig ud i at skabe et kostume eller to alene.

Jeg kørte hjem og begyndte på at sy de to tøsers fastelavnskostumer, da jeg havde valgt noget stof, som jeg kunne benytte til kostumerne. De var henrykte, idet de opdagede, at de skulle være prinsesser. Jeg ser frem til at få tøserne at se i de fastelavnskostumer, jeg laver, når de er færdiglavede. Jeg lovede desuden pigerne at være i deres børnehave, når de skal være udklædt. Endvidere vil jeg også lige kunne prale med, at det er mig, der har fremstillet fastelavnskostumerne.

Anders, min den ældste, vil jo selvfølgelig have et passende kostume til sin sidste skoledag i skolen, og det er jo en event, vi har haft nedtælling til gennem de sidste skoleår. Nu er der stadig nogle måneder til, men han og jeg er begyndt at behandle, hvilken udklædning han kunne tænke sig. Han bryder sig ikke om hjemmesyede kostumer, og derfor har vi fundet en god online shop, hvor det er muligt at få sig et kostume til det, folk har brug for og herunder også sidste skoledag. Derfor antager jeg faktisk, at udgangen bliver, at jeg lejer hans kostume fra denne side, og dermed bliver min søn til sidste skoledag super flot.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>