Foreslag vedrørende busudflugter/grupperejser/busrejser med bustransport eller DSB, en komfortabel koncertbus

Vi er i blandt mine kammerater glade for at tage til koncert. Faktisk er vi tit en otte til ti folk, som kan lide at følges ad til de samme arrangementer. Som en stor gruppe, så er grupperejser/busrejser - www.nyborg-rejser.dk/om-nyborg-rejser/busrejser – med gruppe busudflugter - www.nyborg-rejser.dk/produkt-kategori/busudflugter – /bustransport [www.nyborg-rejser.dk/bustransport] i et styks koncertbus altså et hit. Nogle af jer har nok testet busrejser eller busudflugter ml for eksempel Aarhus og Kbh. Men lige så mange har nok ikk overvejet en koncertbus, når de har brug for grupperejser bustransport.

Jeg mødte en ven, En ven jeg er ven med har job som buschauffør på busudflugter/grupperejser hvor han kører koncertbus. Via ham buschaufføren opdagede jeg, at vi har mulighed for at økonomisere hvis vi tilrettelægger grupperejser med bustransport, de gange hvor vennerne og jeg gerne vil til samme musikoplevelse. Mine kammerater og mig er ikke til at opdele os i flere biler eller gå efter kostelige togbilletteri samme vogn. Så deraf følgende vælger vi fremover grupperejser/busudflugter med bustransport i en toplækker koncertbus. De her busrejser i koncertbus holder præcis foran musikstedet og tager alle os venner retur til Odense igen. Således kan vi omgå at skulle forholde os til en taxa, at komme over til spillestedet, eller togtiderne for hjemrejsen.

Undertegnede må absolut anbefale plads på en koncertbus, når du behøver bustransport, grupperejser eller busudflugter. Tonen og stemningen er mega kåd. Overvej at sidde med nogen, der alle skal til koncert. På vej hjem siddende i en koncertbus har I alle sammen haft den samme storslåede oplevelse. Som følge af det Har I absolut godt humør – også så fremt du er afsted alene på busudflugter. En koncertbus er så praktisk til grupperejser, for vennerne og dig kan nemt finde sæder sammen, såfremt en del af jer blot kommer til opsamlingsstedet i god tid til den aktuelle bustransport.

Så klik ind på linket, såfremt du planlægger busrejser, grupperejser eller efterspørgsel på bustransport eller busudflugter hvor du kører i en rar og bekvem koncertbus.