Gymnastik efterskole med gode lejligheder til at spille din yndlingsidræt på eliteplan

Vil du tage 9. eller 10. klasse på en idræts efterskole, hvor fodbold spil fylder meget dagtimerne? Kombinerer du efterskole med fodbold på eliteplan hos os, får du uden tvivl mange timers spilletid på fodboldbanen hen over året. Det er derfor muligt for dig at få forbedret dine evner på fodboldbanen, mens du er på vores professionelle efterskole fodboldlinje og tillige spille på det nært liggende fodbold college. Den nye efterskole fodboldlinje hos os er således det rette valg for dig, i tilfælde af at du drømmer om efterskole, fodbold spil foruden rejser.

Den nyligt oprettede efterskole håndboldlinje hos os er det oplagte valg for netop dig, i det tilfælde at du i stedet vil at kombinere et ophold på efterskole med håndbold. Vælger du at tage håndbold som linjefag får du en unik mulighed for at blive en del af den lange række af oplevelser, som er den del af 9. eller 10. klasse på efterskole Silkeborg uden at du behøver at pause dit håndbold spil. Som et plus ved vores efterskole håndboldlinje er det nemlig også muligt for dig at spille på topniveau i en af Silkeborgs førende håndboldklubber såvel som på det lokale sports college.

Idrætsefterskole med nye venner er faktsik det optimale mod skoletræthed. Vores gymnastik efterskole kan give dig et unikt 9.klasses år, hvor du samtidig kan afprøve alle mulige forskellige gymnastik former. Ydermere giver vi dig en chance for at komme med på begivenshedsrige rejser samt små eventyr med rimelige og rigtige efterskoler priser. Således kan du træne dine kundskaber ift. den respektive sportsgren, når du prøver et ophold på efterskole Silkeborg.

Tjek vores website ud og få mere information om vores efterskole håndboldlinje samt, hvorledes netop vores efterskole Silkeborg er en en af de førende idrætsefterskoler, som kan tilbyde efterskole teater eller måske efterskole boksning efter skoletid med dit kontingent betalt. Den samme mulighed gælder desuden, i tilfælde af at du drømmer om en boglig efterskole med efterskole ridning og ikke mindst , hvor efterskole sundhed har et stort fokus.