Jeg savner brevåbner, et apparat til frankering og kuverterings og falsemaskiner

Her kommer jeg af med lidt beklagelser fra mig. Jeg funderer på at anskaffe mig kuverterings og falsemaskiner » danastar.dk/mere_info/kuverteringsmaskine,, en brevåbner » danastar.dk/produktkategori/brevaabnere, og noget til frankering » danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, til mit kontor. Jeg er nu virkelig færdig med mit job, for hver eneste arbejdsdag sidder jeg på kontoret & folder papirer halvt over, lægger dem i konvolutter samt beregner porto i flere arbejdstimer Og jeg har ikke nogen kuverterings og falsemaskiner, en brevåbner eller noget til frankering.

Jeg blev altså hyret som receptionist, & dette har altså været et interessant job lige indtil firmaet begyndte at fordoble vores levering. At firmaet vælger noget til frankering, brevåbner og kuverterings og falsemaskiner, som har mulighed for at ordne opgaverne for os, har jeg besluttet mig at jeg foreslå, fordi jeg næsten ej har tid til andre opgaver end at sende post. Jeg er godt klar over, at kuverterings og falsemaskiner, noget til frankering og en brevåbner er en praktisk investering, for de ordner papirfoldningen effektivt samt hurtigt. Benyttende noget til frankering, brevåbner og kuverterings og falsemaskiner undgår man også skæve foldninger & fedtfingre på brevene, hvilket rent ud sagt ser super forfærdeligt ud.

I tillæg hertil ved jeg, at man kan finde noget til frankering, som kan sætte porto på breve med opdaterede priser, således at jeg ikke behøver bekymre mig om, hvorvidt vores pakker nu får korrekt porto hver gang. Kuverterings og falsemaskiner, noget til frankering og en brevåbner er i tillæg hertil væsentligt mindre dyrt end at bruge portomærker, så der bliver rigtig mange udgifter at undgå for selskabet. Af den grund at jeg ej er nødt til at tage af sted for at erhverve porto hver dag, opsparer firmaet desuden naturligvis meget tid. At holde regnskab over al portoen slipper jeg derudover for benyttende maskine til frankering, for alting vil blive samlet i min maskine til frankering. Så derefter skal indkøb af kuverterings og falsemaskiner, noget til frankering og en brevåbner bare accepteret.