Konstruktivt forslag til forretningen – torso, giner eller en mannequindukke

Jeg har traf en beslutning om, at åbenbaringen af klæderne i tøjbutikken nu og her skal nyfortolkes. Jeg har tøjet hængende på træbøjler mens andet tøj er placeret foldet på hylder i midten af rummet. Men undertegnede har indtil videre ik benyttet en mannequindukke eller torso til at fremvise tøjet. Hvordan det kan være kender jeg jo ikk. Sådan nogle giner er sandelig en selvfølgelighed .

Det er særligt i mit butiksvindue hvor jeg overvejer at, der kunne mangleNavnlig i butiksvinduet kunne der mangle et styk torso/mannequindukke der kan generere mere interesse og blikfang og præsentere mine kjoler, buksedragter og striksweatre så de sidder lækkert. Særligt de flotte kjoler fremvises sandelig bedre på giner eller et styks mannequindukke end sådanne kjoler gør på en bøjle.

Jeg ejer jo giner, som jeg benytter, i processen hvor undertegnede syr tøjet. På den baggrund har jeg kendskab til, i hvilken butik undertegnede kan indkøbe både giner, mannequindukke og torso til gode priser. Så det behøver ik research fra min side for at finde mig nogle Så at anskaffe billige giner og/eller et stk flot mannequindukke kræver ikk’ gennemgang af ginebutikker for mig. Så det skal undertegnede ha’ gjort.

Tirsdag holder jeg lukket, så den dag kan jeg beslutte, hvor mange giner jeg skal gøre brug af. Skal jeg vælge flere giner – eller i stedet nøjes med bare én torso eller mannequindukke? I princippet ka’ min assistent & jeg skabe rummet til 2-3 giner, eller rum til en mannequindukke & andre ting, som kan fange blikket. Det kan være at undertegnede ska’ spendere en time eller to på at se på vinduer der ligger på vores strøggade for ny ansporelse.