Min nye håndterminal virker glimrende

Nyligt har jeg anskaffet mig et job i en virksomhed af stor størrelse, og der befinder jeg mig oftest ude på et lager, dog tilmed i vores butik. Jeg er yderst glad for arbejdet, men det er efter min mening svært at benytte de mange forskellige apparater, der er. Jeg skulle for eksempel lære at anvende en håndterminal på lageret + forretningens en kasseterminal fra butikken. Det kasseapparat, vi har, er sværest at håndtere, pga. at den har utallige egenskaber. Jeg skal glædeligvis ej benytte den så tit. Den håndterminal, jeg bruger på min arbejdsplads, er til gengæld fremragende, pga. at den hjælper mig med at holde styr på alle ordrerne, og tillige kan den scanne vores varer, så de bliver skrevet ind i systemet.

Vores kasseapparat håndteres for det meste af ekspedienterne, idet de ekspedierer købere, men fordi de er forbundne til min håndterminal, er jeg også nødsaget til at benytte dem nogle gange. Det er for det meste oversigten, jeg anvender af funktioner i vores kasseterminal, for den giver mig oversigt over alle mine opgaver og herforuden firmaets kunder, ordrer plus varer og så videre. Derudover har vores kasseterminal nogle funktioner omkring min kalender samt min løn. Det bedste ved min håndterminal er, at man kan lægge den i sin lomme og dermed have den med over det hele, og samtidig kan jeg altid tjekke mine nye ordrer + fakturere de ordrer, som er færdiglavede.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>