Modtag en virkningsfuld behandling mod sclerose

Har du fået en melding om, at du har dissemineret sclerose? I det tilfælde er der ofte massevis af store og små spørgsmål, der hober sig op. Når du har dissemineret sclerose såvel som en anden autoimmun sygdom, har dit immunsystem nemlig ikke kapaciteten til at skelne fremmedlegemer fra kroppens egne celler. Det går som følge heraf til angreb på kroppens raske celler, hvilket forårsager en demyelinisering, hvor det beskyttende lag omkring nervecellerne bliver nedbrudt.

En af de mest vigtige faktorer for dig som patient med autoimmune sygdomme som f.eks. dissemineret sclerose er, at du tidligst muligt får et individuelt behandlingsprogram, som harmonerer med netop den sclerose form, du lider af, foruden det omfang, som sygdommen er nået i dit tilfælde. En hurtig indsats vil nemlig sikre et godt udgangspunkt for, at du som patient kan få et længere liv med en så almindelig livskvalitet som muligt på trods af sygdommen. Den anerkendte interferon behandling er i den forbindelse blandt de effektiveste behandlingsprogrammer.

Den store fordel ved at få fx Rebif behandling eller en anden behandling med interferon hurtigst muligt efter din diagnose med multipel sclerose er blevet stillet er, at medicinen har en sygdomsdæmpende virkning. Således kan du mindske omfanget af attakker og ikke mindst forstørre tiden, der går mellem attakerne. Som følge heraf sikrer du din krop ro til at restituere og på samme tid mindske effekten af demyelinisering.

Har du behov for mere information om, på hvilken måde den rette sclerose behandling kan reducere den ødelæggende effekt af dissemineret sclerose? Det bedste råd er at få information om sygdommen ved din læge. Online er det også muligt at finde masser af god information om, hvorfor interferon behandling med Rebif er så effektivt mod den demyelinisering, der sker ved dissemineret eller multipel sclerose, samt hvordan du får en højest mulig livskvalitet til trods for en autoimmun sygdom.