Nogle som at der aner et eller andet om stropper, lister i træ, gas cylinder og gummilister?

Stropper » https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper, er sat på i mit nye tøj, lister » https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter, forbinder jeg med tjeklister men gas cylinder og gummilister » https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kantlister, aner jeg intet om. Min storebror skal beskæftige sig med gummilister, lister, stropper og gas cylinder. formoder, så kender undertegnede ik noget som helst til gummilister, stropper, lister og gas cylinder. Altså … gummilister sammenkobler jeg med at montere lister i fx badeværelset. Og stropper kan f.eks. være placeret i min frakke, så jeg kan hænge den op eller være lokaliseret i 6A som passagererne kan støtte os til. Genkendeligt fra hverdagens rutine.

Al den angående gummilister, stropper, lister og gas cylinder som arbejdsområde er uvant for søsteren her. Vi snakker fra tid til anden om arbejde, jeg & min bror, så lillesøster her er nysgerrig omkring, hvaffor nogle ting Simon vil sludre vedr. gummilister, lister, gas cylinder & stropper for fremtiden.

Min knowledge lige nu:: Stropper af gummi har jeg hørt kan bruges til lastbiler, trailere og presenninger. Gas cylinder kan både bruges til drivhuse, kontorstole og køkkenlåger, underretter min storebror. Udover at fungere som en form for fjeder måske, så ved undertegnede ik rigtigt, hvad sådan en gas cylinder lige kan. Godt det ikke er mit arbejde.