Omkring ros af mit eget sidste skoledag kostume, dramashop.dk og de andres sidste skoledag kostumer

Det var sindsygt skønt i onsdags, hvor klassen markerede sidste skoledag. Vi mødtes hos Alberte og der bemærkede vi de andres sidste skoledag kostumer. Ronjas sidste skoledag kostume var skotte imens jeg var klædt ud som en elefant. Hun havde helt selv sammensat det fine sidste skoledag kostume. Pigen er super kreativ. Ikke som mig. Jeg googlede derimod da jeg var på udkig efter sidste skoledag kostumer og fandt frem til mit sidste skoledag kostume webbutikken dramashop.dk.

Forinden at jeg og de andre mødtes med vores parallelklasse tog vi en hel del kåde pictures af hinanden iklædt de kreative sidste skoledag kostumer. Mindsandten om ik Lauritz som mig havde scoret hans sidste skoledag kostume ved Dramashop. Godt for os var vi ikke iklædt samme outfit. Iiih. Jeg vil sgu have mit sidste skoledag kostume uden en copycat

Efter vi havde overstået fotografering af sidste skoledag kostumer skulle vi hen på vores fløj på skolen. Mit sidste skoledag kostume hos dramashop.dk indkasserede flere komplimenter, og det gjorde flere af mine kammerater på samme måde for de respektive sidste skoledag kostumer. Oppe på skolen var der tid til at øjne de andres sidste skoledag kostumer og derefter til sidst smide med slik. Awesome. Mest awesome oplevelse jeg har haft.