Rekruttering Allerød – overvej et vikarbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Allerød - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81 –

”Hos Holm Industriudvikling A/S har vi adskillige gange anvendt et professionelt vikarbureau til rekruttering Allerød. Vi får en grundig og seriøs rådgivning, der sparer os tid og vælger virksomheden den den mest kompetente ansatte. Vi kommer med et oplæg, og så finder vikarbureauet de beste kandidater, som vi så sammen møder og vurderer. Vi behøver ikke at skulle skimme ignenem over 400 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at belyse og finde os den rette kandidat. De ordner ganske enkelt det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Allerød fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81 –

”KRIP Arkitekter er en tegnestue i vkst, og de sidste 3 år er vi vokset fra 8 til over 25 ansatte. Vi har derfor haft behov for de mest kompetente kolleger, så vi kunne holde trit med alle de mange opgaver. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med at finde den bedste. Rekrutteringsbureauet kan også være behjælpelige, hvis du har behov for ekstra hænder ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Herlev - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81 –

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har sikret vores virksomhed kvalificerede kandidater at vælge mellem, kompetent sparring, forretningsudvikling og rådgivning og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, marketingchef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Herlev” og fandt frem til vikarbureauet.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du jobsøgende og behøver mere på Cv’et? Så kan du overveje at finde et godt job ved at tilmelde dig et bureau. Hos sådan et sted kan du muligvis finde kortvarige jobs og teste dig i diverse korte ansættelser – eller finde det trygge, faste job.