Rekruttering Herning – overvej et vikarbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Herning (http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81)

” Vi har mange gange hos Pape Industriudvikling A/S gjort brug af et professionelt vikarbureau til rekruttering Herning. Vi får en grundig og seriøs support, der sparer tid og sikrer os den den mest kvalificerede medarbejder. Vi bidrager med vores ønsker, og så finder rekrutteringsbureauet de beste kandidater, som vi så i fællesskab hilser på og vurderer. Vi slipper for at skulle gnave os igennem over 500 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at definere og finde os den rette kandidat. Firmaet styrer ganske simpelt alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han simpelthen ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro (http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81)

”K&A&P Arkitekter er en tegnestue i rivende udvikling, og de seneste år er vi groet fra 5 til over 25 medarbejdere. Vi har derfor haft brug for kvalificerede kolleger, så vi kunne holde trit med rækken af options. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. De kan desuden assistere, hvis du mangler vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Horsens (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81)

”Vi har samarbejdet med et professionelt vikarbureau, og det har givet mit firma kompetence kandidater at vælge mellem, optimal rådgivning, forretningsudvikling og sparring og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, administrerende direktør i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens” og fandt rekrutteringsbureauet.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du arbejdsløs og søger noget på cv’et? Så skal du da overveje at skaffe dig drømmejobbet ved at registrere dig hos et bureau. Her kan du sikkert finde kortvarige jobs og teste dig i varierede små ansættelser – eller finde det trygge, faste job.