Solfilm er forhåbentligt en vej til forbedrede forhold mens jeg er på job

Jeg har lige for nyligt hørt om solfilm - prodesign.dk/solfilm, og er enormt himmelhenrykt. Stedet hvor jeg har arbejde er overdrevent lunt i øjeblikket. Når man søger at koncentrere sig og komme videre, i mens luften bare står stille hver gang solen er fremme, er det virkelig dét, der bortleder opmærksomheden. På kontoret hvor jeg arbejder prøver vi at åbne vinduerne, men når vi bor direkte ud til Folehaven, får vi på kontoret så meget trafikstøj, når vi har vinduerne åbne.

Jeg nævnte det ærgerlige indeklima på arbejdet hos en veninde jeg har, som så kommenterede en ting der hedder solfilm, hvilket jeg aldrig har hørt om. KOllegerne og jeg kan åbenbart erhverve sig solfilm som en form for gardinløsning eller direkte til vinduerne i kontoret. Og det skulle dermed ku’ mindske temperaturen og gøre indeklimaet bedre.

Forestillingen om solfilm kan være som noget for os synes min leder og tillidsmanden på kontoret. Den irriterende varme forårsager både hovedpine, koncentrationsproblemer og utilpashed blandt mig og mine kolleger. Det er virkelig fantastisk at se solfilm og se, nytten.

Nogle firmaer sætte solfilm på vinduerne præcis som en form for folie. Totalt cool. På arbejdet kan kollegerne og jeg selvfølgelig stadig have godt af at åbne vinduerne ind imellem. Men med solfilm bør vi højst lufte ud kort når vi starter dagen på kontoret.