Vores efterskole: En efterskole med både natur, outdoor, adventure, rejser og studieture

Vores efterskole i det smukke Midtjylland har uden tvivl noget for enhver. Det er nemlig en bredtfavnende institution, der byder på et bredt udvalg af varierende linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sportsefterskole, og der fokuseres derfor selvsagt på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem så forskellige sportsarter som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen kan dog også meget andet end bare idræt og sport. Med sin smukke placering i det midtjyske landskab giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan prøve kræfter med spændende og anderledes linjefag, som f.eks. outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i eksempelvis musik eller design. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, uanset hvad dine interesser er.

Efter den almindelige undervisning på efterskolen, kan du også være sikker på at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det sker både i form af de forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men absolut også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det sker både i form af de rejser og studieture, som skolen afholder men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to rejser. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne tur får de elever med linjefaget outdoor, chancen for at sove i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selvom efterskolen officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du her finder adskillige fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke bryder dig om sport!