Vores efterskole er en idrætsefterskole , der ligger i Midtjylland, som har noget for alle

På vores sportsefterskole i Midtjylland er der helt sikkert noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende skoleder kan prale af at have et bredt udvalg af forskelligartede fokusfag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvfølgelig på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige sportsarter som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Skolen byder dog også på andet end bare idræt og sport. Inspireret af sine smukke omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du som elev kan prøve kræfter med spændende og anderledes linjefag – blandt andet adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om for eksempel musik eller design I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med efterskolens undervisning, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i form af forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som skolen afholder men helt bestemt også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to studieture. Den ene studietur har Norge som destination, og her får de elever, der har outdoor som fokusfag, mulighed for at opleve en nat ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Studietur nummer to er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at arrangere. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og rejseplanlægning.

Selvom du ikke er sportsinteresseret, kan du derfor være helt sikker på, at du her vil finde flere fag, der interesserer dig!