Vores efterskolei Midtjylland byder på noget for alle

På vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der med garanti noget for alle. Det er nemlig en vidtfavnende skole, der byder på et bredt udvalg af forskelligartede linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sportsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvsagt på idræt. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsgrene som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på andet end idræt og sport. I kraft af sine smukke omgivelser giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af dit ophold kan få chancen for at prøve både interessante og udfordrende linjefag – for eksempel adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med undervisningen på efterskolen, vil du med sikkerhed – også udenfor skoletiden – få en masse oplevelser. Det kan både ske i form af de forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen afholder men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to udlandsrejser. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne rejse får de elever med outdoor som linjefag, chancen for at sove udendørs i vildmarken. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der står for at arrangere. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

På trods af du ikke er til sport, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde adskillige fokusfag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>